积分兑换 广告

泉友社区☆ 中国贵金属币章沙龙 ☆『 精 彩 图 片 』 → 幻彩

共有11578人关注过本帖树形打印

帅哥哟,离线,有人找我吗?
snowball
  1楼 个性首页 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
幻彩  发帖心情 Post By:2010/10/8 1:01:00

图片点击可在新窗口打开查看图片点击可在新窗口打开查看图片点击可在新窗口打开查看图片点击可在新窗口打开查看

支持(0中立(0反对(0回到顶部
snowball
  2楼 个性首页 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:2010/10/8 1:02:00

图片点击可在新窗口打开查看图片点击可在新窗口打开查看图片点击可在新窗口打开查看图片点击可在新窗口打开查看

snowball
  3楼 个性首页 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:2010/10/8 1:02:00

snowball
  4楼 个性首页 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:2010/10/8 1:03:00

图片点击可在新窗口打开查看图片点击可在新窗口打开查看

snowball
  5楼 个性首页 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:2010/10/8 1:09:00

2001 Centenary of FederationThis coin is Australia's first hologram coin.  It features a double holographic image with the Rotunda on one reflection and a map of Australia with the states and mainland Territories outlined on the other.Mintage figure:  10000 wordwide.

snowball
  6楼 个性首页 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:2010/10/8 1:10:00

2002 The Year of the OutbackThe hologram coin shows The Olgas at various stages of the day, from the cool light of early morning to the hot sun of late afternoon, and finally they darken into the outback twilight.Mintage figure:  15000 worldwide.

snowball
  7楼 个性首页 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:2010/10/8 1:13:00

2003 The Work Done by Australian's Many Willing VolunteersThe hologram shows three ordinary Australian faces, signifying that anyone can become a volunteer.  An array of images appears around the faces, showing some of the volunteer activities engaged in by Australians of all walks of life, ranging from firefighting to conservation and the care of young people.Mintage figure:  15000 worldwide.

铁锈蟹
  8楼 个性首页 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
等级:副军长 帖子:11312 主题:0 积分:104972 精华:0 注册:2010/9/19 10:49:00
厚积而薄发  发帖心情 Post By:2010/10/8 8:51:00

Beautiful!

snowball
  9楼 个性首页 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
  发帖心情 Post By:2010/10/8 20:24:00

以下是引用铁锈蟹在2010-10-8 8:51:00的发言:
Beautiful!
谢谢!就这几张照片,花了我1个多小时! 图片点击可在新窗口打开查看

铁锈蟹
  10楼 个性首页 | 信息 | 搜索 | 邮箱 | 主页 | UC

加好友 发短信
等级:副军长 帖子:11312 主题:0 积分:104972 精华:0 注册:2010/9/19 10:49:00
厚积而薄发  发帖心情 Post By:2010/10/8 21:32:00

以下是引用snowball在2010-10-8 20:24:00的发言:
谢谢!就这几张照片,花了我1个多小时! 图片点击可在新窗口打开查看

老兄辛苦了,很养眼的照片。

总数 18 1 2 下一页